banner Assen

We kunnen ook in Assen weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen: in de kerken in Assen (max. 55) en Rolde (max. 30).

Voor Assen is aanmelden vanaf 1 augustus 2021 niet meer nodigMeer informatie

Voor Rolde: donderdags voor de viering 19.00-20.00 uur, telefoon 0592-345221, en via email tot donderdag 19.00 uur: email ronald.ernens@home.nl.  |  Meer informatie

Zaterdag 11 september stonden de deuren van de kerk in Assen open bij gelegenheid van de jaarlijkse Open Monumentendag. Voor veel mensen reden om eens binnen te kijken.

KVV reis frontDonderdag 9 september was de opening van het nieuwe seizoen van de Katholieke Vrouwen Vereniging. In plaats van de jaarvergadering gingen we op stap.

senff frontIn juli 2021 hebben we aangegeven dat we het netwerk rond het Endulenziekenhuis in kaart wilden brengen en dat we de betrokkenheid van Frans Senff, zij het in zeer afgeslankte vorm, wilden voortzetten.

exodusWim Ganzevles wordt geboren in 1944 in een gezin met veel kinderen. Een aantal zaken stond al vast. “Ik was een van de oudere jongens, kon goed leren en was misdienaar. Het dorp Klarenbeek, onder de rook van Apeldoorn, was overwegend agrarisch, had een hechte structuur en was voornamelijk rooms-katholiek. Belangrijke beslissingen werden genomen door het hoofd der school, de dokter en last but not least de pastoor.”

vakantiegeld actieDe actie ‘Vakantiegeld Samen Delen’ heeft ook in de zomer van 2021 weer blije gezichten opgeleverd.

OpstandingskerkIn Assen functioneert al vele jaren ‘Het Oecumenische Leerhuis’. In het begin van elk jaar waren er altijd op zes avonden bijeenkomsten in de Opstandingskerk rondom een centraal thema.

Maria Tenhemelopneming | Actueel

Maria Tenhemelopneming | Contact