banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 65. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

In mijn werkzame leven genoot ik altijd van kinderen. Vooral als zij blijk gaven de wereld om zich heen wat beter te begrijpen. In gedachten ga ik terug naar mijn eigen jeugdherinneringen.

De oecumenische leerhuiswerkgroep heeft het programma voor komend seizoen klaar. Hopelijk kunnen dit seizoen de activiteiten doorgaan.

KBO 200De maand september staat helemaal in het teken van kunstzinnige en creatieve activiteiten voor en door en met senioren in de hele provincie Drenthe.

De oecumenische leerhuiswerkgroep organiseert komend seizoen weer een aantal activiteiten. We hopen van harte dat onze activiteiten dit nieuwe seizoen gewoon kunnen doorgaan. Maar we houden ons uiteraard aan de op dat moment geldende Corona regels, dus het programma is onder voorbehoud.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11