Kerkbalans Roden

leerhuis laudato siMaandag 7 februari verzorgt de leerhuiswerkgroep de lezing ‘Zorg voor de aarde’. Pastoor Koos Tolboom verdiept zich met ons in de pauselijke encycliek Laudato Si.

adventsactieTijdens de Adventsperiode vroeg de Nederlandse katholieke gemeenschap aandacht voor de hoop. Hoop op de komst van het Licht, op een betere wereld, dat iedereen kan delen in overvloed.

Als we aan het begin van het nieuwe jaar staan en als we echt willen dat we met meer hoop willen leven dan in de afgelopen twee jaar van corona, dan is het onze verantwoordelijkheid en plicht om lessen te trekken uit de crisis.

… de locatieraad met tevredenheid terugkijkt op de vieringen die op Eerste en Tweede Kerstdag op onze locatie zijn gehouden;
… op Eerste Kerstdag behoorlijk wat meer bezoekers de viering bezochten dan vooraf waren aangemeld;

Op 26 januari is er weer een meditatieve (psalm)bijeenkomst gepland. In de drukke decembermaand hebben we even rust genomen. Gepland wil helaas nog niet zeggen dat het doorgang kan vinden. Dat hangt sterk af van de dan geldende maatregelen (onder andere of de kerk na half acht ’s avonds open mag zijn).
Houd de mededelingen in de kerk en in het nieuws in de gaten. De bijeenkomst is altijd van 19:00 tot 19:30 uur.

kerkbalans 200Allereerst wens ik eenieder een gelukkig en gezond 2022. In december is de voorbereiding voor Actie Kerkbalans 2022 gestart en we hopen dat de opbrengst van 2021 wordt overtroffen.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11