jubilarissen kaars triniteitHet koor heeft het goed geheim kunnen houden voor de vier jubilarissen Fenny, Harry, Jan en Lida. Wij zouden hen in het zonnetje zetten ter ere van de naamdag van St. Cecilia die we dit jaar op 26 november gevierd hebben.

Deze derde Adventzondag vieren we een speciale vesper. Een ad hoc koor onder leiding van Ada Waninge heeft zeven verschillende Christmas Carols ingestudeerd, volksliedjes over het verhaal van Kerstmis.

KBO 200De Kerstviering voor KBO-leden en andere parochianen is op 18 december en begint om 14.00 uur in onze kerk.
Voorganger is pastor Erich en de Schola Gregoriana verzorgt de zang.
Na de viering is er voor KBO-leden een gezellig samenzijn.

Zoals ieder jaar zal er op kerstavond een gezinsviering zijn voor jong en oud. Een groep ouders zal deze viering samen met de pastor voorbereiden.

… wij in de afgelopen locatieraadvergadering het rooster van aftreden van onze leden hebben besproken;
… wij blij zijn dat onze penningmeester Freerk de Vries nog een tweede termijn wil aanblijven;
… Jan Appelman (portefeuille liturgie) al bijna een tweede termijn heeft volgemaakt en wij voor Jan dus een opvolger moeten zoeken;

leerhuis RodenDe oecumenische leerhuiswerkgroep in Roden organiseert komend seizoen weer een aantal activiteiten. Er is een gevariëerd programma opgesteld, met lezingen, wandelen en het kloosterweekend.

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11