vieringen

banner Roden

We kunnen ook in Roden weer samen liturgie vieren. Wel met een beperkt aantal parochianen, max. 30. Aanmelden is niet verplicht.

Voor Roden  |  Meer informatie

Een aantal mensen heeft het plan opgevat meditatieve bijeenkomsten te gaan houden in onze kerk in Roden. Dit zal vanaf september plaatsvinden op de tweede woensdag van de maand. Het voorstel is aan de locatieraad voorgelegd en deze heeft ermee ingestemd.

KBO 200Is het u bekend dat er iedere woensdagmiddag honderden mensen klaar zitten voor de Nationale ThuisBingo? Ze spelen online een uur lang het welbekende spelletje. Het meedoen is heel eenvoudig én veilig.

… vergaderingen van maximaal acht personen in onze locatie per begin mei weer mogelijk zijn;
… de locatieraad op 12 mei jl. na een lange periode van digitaal vergaderen ook voor het eerst weer fysiek bijeengekomen is;
… onze voorzitter Hans Slijkerman ons daarom trakteerde op een heerlijke door zijn vrouw gebakken cake;

...iedereen die aan kerkgebouw en tuin een bijdrage leverde! Dit jaar is er weer hard gewerkt om ons kerkgebouw en de tuin rondom voorjaarsklaar te krijgen!

Triniteit | Contact

Nieuweweg 11